ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Why FlexCar

Γιατί FlexCar

Η FlexCar σας παρουσιάζει το leasing του μέλλοντος, κι εσείς μπορείτε να γίνετε συνδρομητής σε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, πληρώνοντας μόνο τη σταθερή μηνιαία συνδρομή σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα σας όποτε επιθυμείτε, ή φυσικά να το αγοράσετε ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα συντήρησης καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και των τελών κυκλοφορίας. 

Η FlexCar ήρθε για να δώσει μία νέα προσέγγιση στην απόκτηση του επόμενου αυτοκινήτου σας. Εσείς επιλέγετε το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, και η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο leasing, με όλα τα έξοδα καλυμμένα. 

Ο Στόλος μας

Στη FlexCar θα βρείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας.

Στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η εταιρεία μας περιλαμβάνονται όλων των τύπων επιβατικά οχήματα, ελαφρά επαγγελματικά φορτηγά και ένας μεγάλος αριθμός μοτοσικλετών, από μικρά σκούτερ αστικής μετακίνησης έως adventure μοντέλα. Η ευρεία γκάμα σε τύπους, εκδόσεις και συστήματα κίνησης, προσφέρει απόλυτη ευελιξία και στην επιλογή οχήματος. Η βιώσιμη κινητικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της FlexCar. Εμπλουτίζουμε συνεχώς το στόλο μας δίνοντας έμφαση σε οχήματα που βοηθούν όλους μας να διατηρήσουμε ένα υγιές πράσινο περιβάλλον.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ TΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΑΣ
flexcar

Οι Αξίες μας

Με όραμα να προσφέρουμε την καλύτερη και πιο προσιτή λύση μίσθωσης αυτοκινήτων, μπήκαμε στην αγορά της αυτοκίνησης το 2018.

Μέσα σε τέσσερα μόνο χρόνια λειτουργίας καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών μας. Η διαφάνεια και η αμεσότητα των σύγχρονων υπηρεσιών της FlexCar, ώθησε την επέκταση του έργου μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με παρουσία πλέον στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία, η πολυπολιτισμική ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας, έχοντας μοναδικό σκοπό να σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το όχημα που πάντα ονειρευόσασταν με έναν ευέλικτο και προσιτό τρόπο.

why middle grey content image
flexcar

Εργασιακή Κουλτούρα

Ένα από τα ασυναγώνιστα σημεία της FlexCar είναι το ανθρώπινο δυναμικό της.

Καθώς το αντικείμενο της FlexCar απαιτεί μεγάλη τεχνογνωσία, είμαστε υπερήφανοι για την εξειδικευμένη μας ομάδα που έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Χαρακτηριζόμενοι από ομαδικότητα και συνεργασία, εργαζόμαστε σε ένα φιλικό, ανοικτό και ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον, στοχεύοντας σε μια καθημερινή εξέλιξη με σκοπό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
arrow right